Házhoz szállítjuk vényköteles gyógyszereit is!

Hívjon minket az alábbi telefonszámokon :

+36 20 376 1465 – Rendelés és információ (Szepesi Tamara)
+36 20 388 4618 – Gyógyszerészeti tanácsadás (Dr. Jánossy Kinga)

Szállítási feltételek

A vényköteles, és recept nélkül is kapható gyógyszerek kiszállítása, és a házi gyógyszerészi tanácsadás havonta egy alkalommal ingyenes.

A szállítási idő minden esetben telefonon kerül egyeztetésre: a kiszállítást munkanapokon végezzük, a megrendelt gyógyszereket kiszállítjuk – amennyiben nem akadályozza készlethiány, vagy egyéb, rajtunk kívül álló ok –  24-48 órán belül.

Az  életmentő gyógyszerek mindenkor prioritást élveznek!

Ha kollégánk nem találja Önt otthon a megbeszélt időpontban, és telefonon sem tudj elérni, úgy kézbesítési kísérlet meghiúsultnak tekinthető, és az újbóli kiszállításért fizetnie kell.

Az ismételt szállítás költsége Szeged közigazgatási határán belül 500 forint, azon kívül, 50 km-es körzetben pedig 1.000 forint alkalmanként.

Elfogyott a vitamin? Nincs otthon láz-, és fájdalomcsillapító?

Nézzen szét az online patika kínálatában, és vényköteles gyógyszerei mellé rendelje meg recept nélkül is kapható gyógyszereket, étrend-kiegészítőket, patikai termékeket is! Munkatársaink egy csomagban kiszállítják Önnek! A webshopban leadott rendelés esetén megjegyzésként jelezze, hogy receptre kapható gyógyszereit is szeretné megrendelni, majd véglegesítse rendelését. Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetnek az Ön rendelésének kiegészítéséről. Elfelejtette odaírni a megjegyzés rovatba? Semmi gond, csak küldjön egy emailt a webshop@gyogyszereszahaznal.hu email címre, adja meg a megrendelése sorszámát, és írja le, milyen gyógyszereire lenne még szüksége, munkatársunk fel fogja keresni Önt, hogy egyeztessenek!

Kérdése van? Hívjon minket!