Házhoz szállítjuk vényköteles gyógyszereit is!

Hívjon minket az alábbi telefonszámokon :

+36 20 376 1465 – Rendelés és információ (Szepesi Tamara)
+36 20 388 4618 – Gyógyszerészeti tanácsadás (Dr. Jánossy Kinga)

Rólunk

Engedje meg, hogy elmeséljük, hogyan született meg a házi gyógyszerészi tanácsadás ötlete.

Munkánk során számos alkalommal fordult elő, hogy közvetlenül záróra előtt, vagy már azután kopogtak be a gyógyszertár ajtaján olyan emberek, akik személyes kérdéseiket szerették volna feltenni úgy a gyógyszerész kollégáinknak, hogy még részletesebb tájékoztatást kaphassanak, vagy hogy azt más vásárlók, betegek ne hallják. Sok beteg jön zavarba a háziorvosnál, szakorvosnál, amikor egy új gyógyszerről, kezelésről beszélgetnek, és emiatt elfelejti, hogy pontosan mit is beszéltek meg a rendelőben. Ez egy létező jelenség, és sajnos nagy baj is történhet abból, ha nem megfelelően szednek egy-egy gyógyszert. Nagyon sok szociális gondozóval, otthoni betegápolóval találkozunk nap, mint nap, akik ápoltjaik gyógyszereiért, tápszerért, vagy a felírt pelenkáért állnak sorba, értékes időt veszítve ezzel. Olyan időt, amit ápoltjaikkal tölthetnének.

Az ilyen esetek hatására kezdett kialakulni bennünk az az elképzelés, hogy hogyan is lehetne segíteni ezeknek az embereknek: a betegeknek, az orvosoknak, az ápolóknak. A patika nyitva tartási ideje, és dolgozóinak kapacitása bizonyos korlátok közé szorítja mind a vásárlókat, mind a munkatársakat, egy-egy forgalmasabb időszakban (mint például egy influenza-szezon) egyszerűen nem jut elegendő idő mindenkire.

Ezért szeretnénk kilépni kollégáinkkal a gyógyszertáron kívülre, egészen a betegekig: a technika fejlődésének, a felhőalapú szolgáltatásoknak köszönhetően a recepteket már nem kell kinyomtatni, nem kell személyesen elvinni a patikába, és kiváltani: kollégáink látják azokat a rendszerben. Email-ben, telefonon megrendelheti tőlük, és  előzetes adategyeztetést, azonosítást követően a saját otthonába kiszállítjuk azokat. Személyazonosságát igazolványával és TAJ-kártyájával igazolhatja , és munkatársainkkal négyszemközt megbeszélhetnek mindent gyógyszereivel, egészségével, életmódjával kapcsolatban. Így jut elegendő idő Önre, vagy betegeire, ápoltjaira! Gyógyszerész és gyógyszerész szakasszisztens kollégáink tanácsot adhatnak, segíthetnek minden állapothoz megfelelő étrend-kiegészítőt választani (például antibiotikum kúra, vagy elhúzódó betegség utáni immunerősítés, várandósság, gyermekek fejlődése szempontjából fontos időszakok), megismerni a gyógyszerek mellékhatásait, és az észlelésük esetén fontos teendőket.

Hisszük, hogy munkánk hozzásegíthet mindenkit egy egészségesebb, kényelmesebb élethez, ahol hozzájuthat vényköteles gyógyszereihez, és a megfelelő tájékoztatáshoz is, ahol van idő a kérdéseire, és nem kell sem a saját, sem szerettei egészségét kockáztatnia azzal, hogy beteg emberek között kell sorban állnia.

Mert egy egészségesebb közösség az boldogabb közösség is.

 

Gyógyszerész a háznál – Van Önre időnk !

Miért válasszon bennünket?

Hogyan kérheti vényköteles gyógyszerei kiszállítását?

Kérdése van? Hívjon minket!