Házhoz szállítjuk vényköteles gyógyszereit is!

Hívjon minket az alábbi telefonszámokon :

+36 20 376 1465 – Rendelés és információ (Szepesi Tamara)
+36 20 388 4618 – Gyógyszerészeti tanácsadás (Dr. Jánossy Kinga)

Hírek, cikkek

Gyógyszerészeink írásai és tanácsai

Gyógyszerész a háznál
Gyógyszerész a háznál
MarketingStore_adm

Mi is az az ADHD? Mivel segítheti egy szülő az ADHD-s gyermekét? – 2.rész

Az ADHD (Attention Deficit and Hyperactivity Disorder, magyarul “hiperaktivitás és figyelemzavar”) nagymértékű figyelmetlenséggel, nyugtalan és impulzív magatartással, illetve kezelés hiányában a pszichológiai fejlődés károsodásával járó betegség. Olvassa el gyógyszerészünk írásának második részét a betegségről, és arról, hogy mit tehet a szülő, hogy segítse ADHD-s gyermekét?

Tovább olvasok »
Gyógyszerész a háznál
MarketingStore_adm

Mi is az az ADHD? Mivel segítheti egy szülő az ADHD-s gyermekét?

Az ADHD (Attention Deficit and Hyperactivity Disorder, magyarul “hiperaktivitás és figyelemzavar”) nagymértékű figyelmetlenséggel, nyugtalan és impulzív magatartással, illetve kezelés hiányában a pszichológiai fejlődés károsodásával járó betegség. Olvassa el gyógyszerészünk írásának első részét a betegségről, és arról, hogy mit tehet a szülő, hogy segítse ADHD-s gyermekét?

Tovább olvasok »
Gyógyszerész a háznál
MarketingStore_adm

Újévi fogadalom – Életmódváltás

Nagyon sokan fogadják meg, hogy az újév beköszöntével új életet kezdenek, egészségesebbek és vékonyabbak lesznek. Ez az ötletszerűen elkezdett, drasztikus diétákkal csak rövid ideig lehet sikeres, amint abbahagyjuk, visszatér minden a régi kerékvágásba. A tökéletes, hosszú távú megoldás az életmódváltás, ehhez próbálunk most segítséget nyújtani. Legújabb bejegyzésünk egy sorozat első része, olvassa el Ön is!

Tovább olvasok »
Gyógyszerész a háznál
MarketingStore_adm

Pre- és probiotikumok

A pre- és a probiotikumok az emésztőrendszerünk nélkülözhetetlen, jótékony baktériumai. Részt vesznek az immunrendszer működésében és az emésztésben is. Olvassa el gyógyszerészünk írását, és tudja meg, hogyan vigyázhat ezekre a hasznos kis mikroorganizmusokra!

Tovább olvasok »
Kérdése van? Hívjon minket!