Házhoz szállítjuk vényköteles gyógyszereit is!

Hívjon minket az alábbi telefonszámokon :

+36 20 376 1465 – Rendelés és információ (Szepesi Tamara)
+36 20 388 4618 – Gyógyszerészeti tanácsadás (Dr. Jánossy Kinga)

Hírek, cikkek

Gyógyszerészeink írásai és tanácsai

Gyógyszerész a háznál
MarketingStore_adm

D vitamin

A sokak által csak „napfény vitaminjaként” emlegetett D-vitamin igazából nem is vitamin, hanem egy hormonszerű, zsírban oldódó és ott is raktározodó molekula. Olvassa el gyógyszerészünk, Péterné dr. Csiky Orsolya írását és tudjon meg még több érdekességet a D vitaminról.

Tovább olvasok »
MarketingStore_adm

Az immunrendszer működése

Az Ön immunrendszere mennyire ellenálló? Olvassa el gyógyszerészünk, Péterné dr. Csiky Orsolya írását az immunrendszerről és az immunerősítőkről, hogy Ön is fel tudja készíteni szervezetét a kórokozók ellen.

Tovább olvasok »
MarketingStore_adm

Poszt Covid szindróma

A hírekben egyre többet lehet hallani a poszt COVID ambulanciákról, sőt külföldi példa nyomán poszt COVID osztályok létrehozását is tervezik a betegségen átesettek kezelésére. Olvassa el gyógyszerészünk, Péterné dr. Csiky Orsolya írását és tudjon meg többet a a poszt COVID szindrómáról.

Tovább olvasok »
MarketingStore_adm

A koffein hatásai

A legtöbben szeretjük egy finoman gőzölgő teával vagy kávéval kezdeni a napot, ám keveset tudunk a koffeinről és annak hatásairól. Olvassa el Péterné dr. Csiky Orsolya gyógyszerészünk írását a koffeinről, és annak jótékony hatásairól.

Tovább olvasok »
MarketingStore_adm

A karantén egészségre gyakorolt hatásai

A jelenlegi helyzet mindannyiunk életébe szokatlan és nehéz akadályokat hozott. Olvassa el Péterné dr. Csiky Orsolya gyógyszerészünk írását a karantén negatív hatásairól, valamint arról, hogy hogyan törhetünk ki ebből és mit tehetünk mentális és fizikális egészségünk megtartása érdekében.

Tovább olvasok »
MarketingStore_adm

A policisztás ovárium szindróma

A PCOS, azaz a policisztás ovárium szindróma Magyarországon megközelítőleg 200.000 nőt érint. Olvassa el gyógyszerészünk írását, és tudjon meg többet a betegség tüneteiről, mellékhatásairól és kezeléséről.

Tovább olvasok »
MarketingStore_adm

A termékenységet elősegítő vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek

A termékenységet számos tényező együttesen befolyásolja. Ilyen a kor, a genetika, a ciklus alakulása a környezeti hatások következtében, az életmód, a diéta. Azonban számos kutatás alátámasztja, hogy bizonyos vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek javíthatják a termékenységet. Olvassa el gyógyszerészünk írását a termékenységet elősegítő készítményekről.

Tovább olvasok »
Gyógyszerész a háznál
MarketingStore_adm

A rheumatoid arthritis

A rheumatoid arthritis egy krónikus, sokízületi gyulladással járó autoimmun megbetegedés, mely elváltozásokat okozhat az ízületek mellett a tüdőben (heggek, csomók, mellhártyagyulladás, hörgőtágulat), szemben (szemszárazság, ínhártyagyulladás), bőrön, szívben, nyáltermelő mirigyekben, vesében stb. is Olvassa el gyógyszerászünk írását erről a kellemetlen betegségről.

Tovább olvasok »
Kérdése van? Hívjon minket!