Házhoz szállítjuk vényköteles gyógyszereit is!

Hívjon minket az alábbi telefonszámokon :

+36 20 376 1465 – Rendelés és információ (Szepesi Tamara)
+36 20 388 4618 – Gyógyszerészeti tanácsadás (Dr. Jánossy Kinga)

GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

Igen. Tekintettel arra, hogy a kiszállítást erre jogosult szakember (gyógyszerész és gyógyszertári szakasszisztens) végzi, a vényköteles gyógyszereket is házhoz visszük előzetes adategyeztetést és azonosítást követően.

Egy megrendelőlap kitöltésével kezdődik a folyamat, amelyet munkatársaink visznek el Önhöz. Miután igazolta jogosultságát, a regisztrációval egy időben felhatalmazást ad munkatársainknak a vényköteles gyógyszerei átvételére, és kiszállítására. Így biztosíthatja saját részére a szolgáltatás folyamatos, és szabályszerű igénybevételét.

Telefonon, a call centerünkön keresztül, weboldalon található üzenetküldő űrlap kitöltésével, és emailben is rendelhet.

Nem. A receptek többsége ma már e-recept, amelyet az arra illetékes gyógyszertári alkalmazott le tud kérdezni, a jogszabályban rögzített feltételek mellett.  A papír alapú, nem e- receptek a kollégáinkon keresztül jutnak el a gyógyszertárba, a gyógyszerei átvételekor tudja átadni nekik.

Személyazonosításra alkalmas dokumentumokkal: személyi igazolvány, vagy jogosítvány. Ennek a számát rögzítjük a gyógyszerek átvételekor.

Amennyiben ismeri a számát, igen. Szükséges továbbá igazolnia személyazonosságát egyéb erre alkalmas igazolvánnyal.

Igen, segíthet szüleinek a megrendelésben. A megrendelés nem, csak a gyógyszerek átvétele történik személyesen, vagy meghatalmazás alapján, a meghatalmazott személynek.

Igen. A gyógyszerek átvétele azonban már meghatalmazáshoz kötött.

A házhoz szállítás és a hozzá kapcsolódó gyógyszerészi tanácsadás havonta egyszer díjmentes.

24-48 óra. Kivételt képeznek ez alól az esetleges hiánycikkek, amelyek beszerzése több időt vesz igénybe.

Alapesetben, ha van ugyanolyan hatóanyagú, helyettesíthető gyógyszer ami kapható ezt ajánljuk fel Önnek. Abban az esetben amikor nem áll rendelkezésre ilyen termék, egyeztetünk a kezelőorvosával és segítünk megtalálni a legoptimálisabb megoldást.

Jelenleg Szegeden, és 50 km-es körzetében. A kiszállítást bárki igényelheti, nincs jogosultsághoz kötve, sem az életkor, sem az egészségügyi állapot. További kérdés esetén keressen bennünket a megadott elérhetőségeken.

Minden esetben előre egyeztetett időpontban érkezünk, kérésére munkatársunk nevét is megadjuk. Névkitűző és beosztásukat jelző tábla szolgálja a beazonosíthatóságukat.

Nem automatikusan. Az érzékenység, egy esetleges allergiás reakció tényének megállapítása orvosi kompetencia. Minden esetben kezelőorvosa dönthet a terápia további sorsáról.

Készpénzzel, vagy előre egyeztetett módon bankkártyával. Tervezzük az egészségpénztári kártyával történő fizetés lehetőségét is, erről érdeklődjön kollégáinknál.

A fertőzés tényének közlése a Megrendelő felelőssége. Lehetnek olyan esetek, amikor a fertőző beteg ellátásának körülményeiről jogszabály rendelkezik, mi ennek betartása mellett végezzük a házhoz szállítási tevékenységünket.

Az Önnel előre egyeztetett várható kiszállítási időpont előtt 8 órával van még lehetősége a megrendelésen változtatni.

A házhoz szállítást végző kollégáink a helyszínen rögzítik az esetleges tévedés tényét. Az esetek kivizsgálása, és mindkét fél számára megnyugtató megoldás keresése, a szolgáltató és a megrendelő közös feladata és kötelessége. Kollégáink helyszínről való távozása után nem áll módunkban gyógyszerekkel,  vagy pénzmozgással kapcsolatos reklamációt elfogadni.

Természetesen! Patikánk jogosult a közgyógyellátás keretein belül felírt gyógyszerek kiadására, így azokat ugyanúgy kérheti kiszállítással is. A jogosultságáról mindenképp tájékoztassa előre munkatársainkat.

Hogyan kérheti vényköteles gyógyszerei kiszállítását?

Kérdése van? Hívjon minket!